uFeel.me
България
Автор: Ивайло Яков,  3 март 2010 г. в 22:06 ч.
прочити: 395
/За всички извън БЪЛГАРИЯ/

 

Една сълза гори ме неизлята -

солта таена покрай слънчев бряг.

Шепа пръст от теб РОДИНО СВЯТА

в хартийка свих с парче душа!

 

Но глътка въздух как се взима,

от най-красив копринен свод,

най-свят - на моята РОДИНА,

най-синята искра на мой живот!

Най-топъл дъх в най-люта зима,

най-сладка глътка в бащин кът!

Живец един от теб, РОДИНО -

над люлка дъх за първи път!

 

И всеки миг край мен отмина...

Излях сълзата! И опари я -

душата ми начупена, РОДИНО!

Парченцето остана във БЪЛГАРИЯ!!!

 

03.02.07...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me