uFeel.me
БЯЛО СПРЕТНАТО...БАСТА!!!
Автор: Kubrat,  8 юли 2011 г. в 22:57 ч.
прочити: 283

Бяло спретнато палатче с Мерцедес отпред,

тук живее депутатче всичко нему му е в ред!

 

Той богат е и известен  нашто хубаво градче,

дали е алчен или свестен дума, кой ще изрече!

 

Партията го издигна, беше най-обикновен човек,

рейтингът се бързо вдигна, стана той богочовек!

 

Не се движи с автобуси, влакове или пеша,

за големите  търбуси трябва маркова кола!

 

В Парламента си почива и поспива той отзад,

в групата му отзивчива все го знаят най- богат!

 

Никога не се изказва, но го тачат  всички днес,

кат благодетел се показва, лептата си ти донес!

 

Тъй е в нашата държава за богатите е рай,

някой днес се облажава, а пък бедния да трай!

 

Где е Ботев, Караджата, да засвири в миг тръба,

гордо вдигни си главата, търси своите права!

 

Не ни трябват богаташи да живеят кат царе,

братко, ти недей се плаши, чуйте всички болгаре!

 

Баста! Стига сме търпели, кат телета пред касап,

за промяна сме назрели, не ни трябва нам сатрап!

 

Знамената да развеем, думите си да речем,

ще излезем, ще се борим, днес не ще се предадем!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me