uFeel.me
БЯЛ ДЕМОН
Автор: massacar,  14 януари 2010 г. в 17:31 ч.
прочити: 421
Към белия демон,
пак подаваш рака,
той неще ти помогне,
на моменти дори,
депресираш се ти.

Наркомана вижда,
в розов момент думата
дрога!

Слънцето залязва
за теб, всеки път
щом към него,
подадеш рака!

Не се самозалъгвай,
трябва с белия демон,
да спреш да се забъркваш,
ще те вкара той във гроба,
гъделичкайки твойто его!

Лицето ти помръкна,
сам започна да пишеш,
смъртният си акт.

Зла сила, превръща
животът ти в ад!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me