uFeel.me
БУДНИ БЯХМЕ...
Автор: Liliyanaandreeva,  25 юли 2011 г. в 07:21 ч.
прочити: 155

Будни бяхме -

          бедни се видяхме,

Автори книжовни -

          сега - с медии лъжовни;

Срещу робство въстанахме -

          сателити и марионетки станахме;

Тоталната победа беше наша,

          но някой ни забърка в мръсна каша;

Анархия бяхме, но величаво по Ботевски,

          а сега - карък-кутсуз по Марко Тотевски...

 

БАСТА на падението -

          да си върнем зрението;

          да си върнем свободата,

          честта, достойнството и човещината!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me