uFeel.me
БУДИТЕЛ
Автор: dobromirpenkov,  5 февруари 2011 г. в 16:09 ч.
прочити: 305

БУДИТЕЛ 

Събуждай, събуждай, буди!
Събуждай сърцата заспали.
Ти вечен будител бъди!
Събуждай възторг и печали, 

заспали съвести събуждай,
издирвай духовни дълбини
и леността от тях прокуждай,
духовни бисери от тях вади. 

Събуждай ти любов в сърцата детски
и на бащите любов ти дари.
Събуждай чувства топли и нежни,
раздавай ти вечни зари. 

Заспалите в пътя им стряскай,
застоя душевен гони
и никога ти не мирясвай,
и вечно будител бъди!

 24.01.2010г
София

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me