uFeel.me
БОЖЕ ЧЕДО
Автор: dobromirpenkov,  4 януари 2011 г. в 11:37 ч.
прочити: 246

БОЖЕ ЧЕДО

Едно боже чедо
             чакаше да му дадат ЕГеНе.
Не разбираше нищо   
            това боже чедо.
Не знаеше дори,
                че е вече човек.

Не знаеше нищо
                това боже чедо
за този прекрасен свят.
Не знаеше дори,
                 че е черно,
че има бял
               и черен цвят.

Дали ще намери
            място за песен
 в пътя си земен нелек?
Дали с тази песен
            това боже чедо
ще стане слънчев
            божи човек?...

27.05.2010г.

 

 

 

Не знае

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me