uFeel.me
БИХ ИСКАЛ
Автор: hadjito,  24 март 2011 г. в 08:52 ч.
прочити: 163
Бих искал, Господи,
да мога с думи
душите уморени аз да прилаская,
в сърцата огън да запаля
и страст да им раздам.
В очите светлина да впръсна,
надежда вяра и любов.
Духа да мога в полет
             с думите си да въздигна,
света с най-нежна музика да обновя,
с цветя да го засея целия
и го обгърна в нежни аромати;
да начертая път широк за всеки,
с безброй пътеки и посоки,
които все към щастие да водят.
Бих искал, Господи!
Защото,
как иначе поет да се наричам?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me