uFeel.me
БЕЗГЛАГОЛНО (Боже мили!)
Автор: zefpet,  18 март 2010 г. в 21:35 ч.
прочити: 478

Бухалки. Строшени ръце и крака.
Юнаци с остригани тикви.
Убийства. Мангизи. Кървяща страна.
Човеци - случайни реликви.

Разграбване. Кръгове. Нагли. Пари.
Убийци. Шикозни парфюми.
Министри. Седенки. Усмивки. Сълзи.
Училище. Стачки. Без думи.

Полиция. Пушене. Чаша вода.
Похвала. Усмивка пред строя.
Поръчки. Съдии. Измамна следа.
Поклони пред оня и тоя.

Палячовци. ТиВи и прах във очи.
Пари по САПАРД. Педофили.
Лъжи. Безобразия. Кухи души.
Народ омерзен.
                              Боже мили!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me