uFeel.me
БЕЛЕЖНИКЪТ
Автор: dobromirpenkov,  14 януари 2011 г. в 10:00 ч.
прочити: 274

Бележникът напръскан е със вар -
стои край мен той неизменно
и като с верен стар другар
споделям свойте откровения. 

И всеки ден с надежда чака
да разгърна белите му листи,
и сигурно е тъжен вечер в мрака
ако през деня аз стих не съм написал. 

Кат\' мен е от слънце обветрен,
с корици, груби кат\' мойте ръце.
И пиша във него унесен,
изливам във него тревожно сърце. 

Със вар изпръскан е моят бележник.
Преминах толкоз тежки битки,
но все споделям с него чувства нежни
и слова най-красиви изписвам.

 

21.01.2010 г.
София

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me