uFeel.me
БАСТА!!!...
Автор: Liliyanaandreeva,  24 юли 2011 г. в 07:08 ч.
прочити: 173

Ний не щеме паста,

нито торта с крем -

ще ви кажем \"Баста\",

безчинствата ще спрем!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me