uFeel.me
БАСТА
Автор: aza_9,  23 юли 2011 г. в 18:06 ч.
прочити: 156



Б- ЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ В УТРЕШНИЯ ДЕН
НА РАЗГРАБЕНАТА НИ И ОБРУЛЕНА ДЪРЖАВА.
А ИДЕАЛИСТИ ИЗЖИВЯВАТ ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЕН,
НО МЪЧАТ СЕ ДА НИ ОКУРАЖАВАТ.
С- ТРАХЪТ И БЕЗХАБЕРИЕТО, СОБСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС
НЕПРЕКЪСНАТО ДУШИТЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ.
Т- Е ЗАМЕНЯТ МЕЧТИТЕ НИ ЗА ПРАВДА И ПРОГРЕС
И БЕЗМИЛОСТНО ВСИЧКО ЧОВЕШКО НИ ОТНЕМАТ.
А МОЖЕ ПО-ИНАЧЕ, МОЖЕ!
АКО ВОЛЯ ЗЯ ПРОТИВОВЕС НА ТОВА СИ НАЛОЖИМ!

aza_9




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me