uFeel.me
Аз още търся
Автор: Hekredel,  4 март 2012 г. в 07:02 ч.
прочити: 332

Аз още търся Дявола и Бога.

Прескачам на комшиите плета.

И свалям аз луната виторога,

да правя  малките си  чудеса!...

 

Аз още тичам подир всяка фуста.

Хормона още ме държи във плен...

О, трудно е, душата да е чиста...

Не е добре и да си уморен!...

 

Тежат  ми вече  многото години.

Света аз виждам  вече, променен.

Не винаги са небесата сини...

Светът не винаги, стои под мен!...

 

Сънувам  често, детската филия...

Примамва ме и Седмото небе...

В морето искам дупка да пробия!

Душата ми, от радост да  реве!...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me