uFeel.me
Ако можеше само да видиш...
Автор: AnaTod,  12 септември 2012 г. в 08:57 ч.
прочити: 338
Ако можеше само да видиш
света през моите очи...
Истински ти би прозрял,
какъв човек пред теб стои...

Ако можеше само за миг
да погледнеш през моите зеници...
Не би ти никога пролял
от тревога и слабост сълзици...

Ако можеше само да видиш
света, както и аз...
Би повярвал, би се надявал,
че доброто е тук...вътре във нас...

Ако можеше само да видиш
света през моето сърце..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me