uFeel.me
Абитуриентски бал
Автор: Eskasit,  15 май 2011 г. в 17:19 ч.
прочити: 283

Отново дъжд навънка е валял,

но утрото е слънчево, засмяно.

А днес е нашият Абитуриентски бал.

Очаква ни веселие голямо!

 

И хор от клаксони по улиците пее.

И всеки е усмихнат в лъскава кола.

А младостта в изящни дрехи грее.

Обляна в щастие и мъничко тъга!

 

На бала всяка дама е принцеса!

И всеки кавалер е джентълмен!

Това е първата им бляскава пиеса

от техния неповторим роман!

 

Усмивки, танци, шеметни игри!

В очите греят хиляди мечти.

От утре почват нови дни,

но днеска всеки ще се весели!

 

И нека всяка абитуриентка

на следващия ден след бала,

да е получила добра оценка,

и нощ омайна да е изживяла!

 

Така след края на забавата

да бъде всеки абитуриент.

За своето старание към дамата.

Да бъде нежно награден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me