uFeel.me
АЗ ТЕ МОЛЯ, РАЗБЕРИ
Автор: Sany_Stefanowa,  28 октомври 2011 г. в 17:44 ч.
прочити: 164
Хей, чуваш ли? Живота се изнизва,
а ти какво направи? На някого нещо ли доказа?
Само облаците бели ли ще те запомнят,
Или в всеки твой приятел спомени ще долетят?!

Стотици въпроси изнизват се в мелодия…
Ритмичност раждане, живот, смърт, трагедия!
Власт дадена ти е да променяш само живота,
не помисляш ли за нещо, различно от имота?

Домът ти е нещо наистина прекрасно,
но заспи веднъж под небето красиво и опасно!
Повярвай, във обширните зелени ливади,
ще намериш нещо по-ценно, от хилядите сгради! 

Красота, слънце, природа…
Огледай се, най-ценно е това, помни!
Забързаният си сух живот, ти промени!
Твърде кратък е живота, аз те моля, разбери!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me