uFeel.me
АПОКАЛИПСИС
Автор: texima.ltd,  9 март 2010 г. в 15:52 ч.
прочити: 356
Светът вече е много различен,
Животът като в забързан каданс,
Земята сякаш от нас се отрича,
редува стихиите свои в захлас.

Мрачни картини в черно и бяло,
пустеещи ниви вещаещи глад,
сгради разбити от вътре изцяло,
мръсни боклуци носещи смрад.

Унищожаваме всичко като термити,
пейзажи от други планети заемат места,
горите изсичаме,водата и въздуха тровим,
къде ще живеят децата след нас?

Светът не е същия.И ние сме други.
Традиции,ценности, всичко в разпад,
живеем наистина почти за последно,
с какво ще живеят децата след нас?

Ако прегреем планетата с вредни емисии,
ако пробиваме дупки в озонния слой,
дали ще изчезне ЧОВЕКЪТ завинаги,
дали ще я бъде Земята след нас?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me