uFeel.me
ЪНДЪРГРАУНД
Автор: Liliyanaandreeva,  25 юни 2011 г. в 08:18 ч.
прочити: 161
С нрави похотливи
от авери уродливи -
плъхове гризат кобила
за апартамент и вила…
Кавалерия от порове
изсече всички борове,
изгризаха елхите
на мишките сестрите,
дръзко в махалата
потъпкаха цветята…
Вред изхвърлят всички
найлонови торбички –
туй са знамената
на интер-времената,
щот мизерната синия
си върви с мърсотия…
На мнозина им е гнусно,
на победителите – вкусно,
а на мене ми е грусно…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me