uFeel.me
АМАН ОТ ПЪТИЩА ПРЕДНАЧЕРТАНИ!
Автор: aza_9,  2 юли 2011 г. в 19:36 ч.
прочити: 224

БАСТА!

ВСЕ МЕ ПОУЧАВАТ- СПРИ СЕ, НЕ ЛУДУВАЙ!
КРОТКО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ И  НЕ СЪНУВАЙ,
НАВЕДИ СИ ГЛАВАТА, ЩЕ ТЕ ПОКОСЯТ...
НО КАКВО ДА ПРАВЯ, КАТО СЪМ ИНАТ?!

НЕ МОГА ДА ВЪРВЯ ПО ОТЪПКАНИ ПЪТИЩА,
НИТО ДА СЪНУВАМ...  ТЕХНИТЕ СЪНИЩА!
ПЪТИЩАТА ТЕХНИ, ЗАЩО ДА СА И  МОИ!?
ЗНАМ, НЕРАЗУМНО Е, НО ЩЕ ГО СТОРЯ,

САМА ЩЕ ОТЪПЧА ЗА ДЕЦАТА СИ ПЪТ!
\"ОНЕЗИ\" НЕКА ПО СВОЙ  ДРУМ ДА ВЪРВЯТ.
ТРУДНО ЩЕ Е, НО ПЪТ ЩЕ ИМАМ МОЙ,
НАПРАЗНО МЕ ПЛАШИТЕ И НАДАВАТЕ ВОЙ!

АМАН ОТ ПЪТИЩАТА ВИ ПРЕДНАЧЕРТАНИ!
ОСТАВИХА ПО НОЗЕТЕ МИ ЛЮТИ РАНИ,
А В СЪРЦЕТО- ДИВА БОЛКА ОТ ЛЪЖАТА!
ЩЕ СИ БЪДА \"АЗ\", А ГЛАВАТА- В ТОРБАТА!

СОФИЯ- 1994г.
ПЕНЕЛОПИ К.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me