uFeel.me
АЛИБИ
Автор: Liliyanaandreeva,  24 юли 2011 г. в 07:52 ч.
прочити: 172

Нямахме юридическо алиби,


но нямахме и никаква вина


за съградените села с колиби -


не сме избирали своята съдба...


 


Сега обаче избора направихме


и той не е културен и етичен -


за природа и морал забравихме,


човекът се оказа егоист себичен...


 


Ще сърба дълго на хаоса покварата


идното невинно човешко поколение,


ще тегне на бащите им покварата


дорде човещината излезе от забвение...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me