uFeel.me
14 февруари
Автор: dobromirpenkov,  24 юни 2010 г. в 21:19 ч.
прочити: 218

14 февруари - Свети Валентин

 

Оказана ми е голяма чест -
бавач да бъда на малката Кристина.
Затуй останах вкъщи днес,
в уюта тих на топлата камина.

До мене гука малкото телце
с усмивка щедра на лицето,
размахва весело ръце
подритва радостно с крачета.

А на ръце като я взема само
и песен като й запея
до мен се гушва като птиче малко,
доде заспи със песен я люлея.

Над съня ти бдя, чаровна моя -
в съня усмивката да не загубиш,
защото с таз усмивка твоя
ще побеждаваш и ще любиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me