uFeel.me
...
Автор: geriii,  4 май 2011 г. в 23:38 ч.
прочити: 373
мъжка завист явно те изяжда,
има ли той тези права,
на твоята мила да се радва
и да гледа твоите деца.
гледаш радва се от все сърце,
а ти го хулиш в лице.
пръст размахваш,каниш се
с закани,че всичко твое бе,
а той го взе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me