uFeel.me
вечер 2
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 340
Цигарен дим
и куче на петна,
полегнало на кухненски диван...
И свещ от чаша
и пепелник от филм,
екран от звезден храм,
персийски килим и две табуретки-
стенание за двойка мажоретки.
Загасва фас
и филма свършва.
Тихо на земята аз
след спомен се довършвам...
И отразен от пепелник
до куче на петна,
потърсил в чаша джин
изгубена мечта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me