uFeel.me
въпроси
Автор: Zelenvik,  17 юни 2013 г. в 06:55 ч.
прочити: 337
Снегът вали,
и улиците кални, стават чисти,
кой душите наши ще изчисти
от бурените жилави на злото?

Снегът звънти,
този звук взривява тишината,
може ли да взриви вината
за оставен дом далеч и родна стряха?

Снегът блести,
натрупан обилно по земята,
къде са нашите мечти
за добро и гордо вдигнати глави?

Снегът ще се стопи,
ще дойде пролет, отново всичко
ще е пъстро и зелено...
Отговорите къде са?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me