uFeel.me
телефон
Автор: ivomir,  10 октомври 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 731
Една нощ телефона звънна
и заяви, че съм мухльо.
А после, оглупял от любов
неистово пищеше в ушите.

Една нощ дълго мълча,
слушайки монолога.
А после, изгорял от търпение
прекъсна връзката
Ти-тийт, ти-тийт...

Една нощ децата се
раждаха сред мълчание...
А после умираха, защото
телефона звънеше напразно.

Една нощ крещеше в просъница
да бъде обичан
А после внезапно скъса жица
и спря да звъни...
Ти-тийт, ти-тийт, ти-тийт...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me