uFeel.me
стъпки
Автор: Laska,  30 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 512
скърцат стъпки
нервно дращят
по душата
на снега
стон
след тях остава
кал
и киша
а беше чист
като детска
мечта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me