uFeel.me
сред нищото
Автор: Laska,  12 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 546
сред нищото съм

тихо
толкова глухо
та чак кънти

черно
от тъмнина
пред очите ми
искри

празно
лека съм
но в мен тежи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me