uFeel.me
размисли
Автор: janny,  11 юли 2008 г. в 16:15 ч.
прочити: 236

Цигара?

Коя ли е подред?

Самотна нощ?

Но не единствена.

А парчето шоколад?

Де да беше само то.

И май замислям се

върху това.

А трябва ли?

Едва ли...

Говоря май несвързано.

А водката, поредната,

гърлото гори.

Самота ли?

Тежко е, но по-лошо е

когато свикнем.

И търся последни останки

от воля... за борба.

Борба с живота ли?

Едва ли...

Със себе си

ще водя битка, най-трудната.

Ще победя ли? Едва ли?

Хм... "Едва ли" казах или

"Може би"?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me