uFeel.me
пречистване
Автор: Elpidaa,  29 септември 2010 г. в 08:49 ч.
прочити: 380

      (когато)

не отвърнах
на безгласните молитви
зарових се в посоките на вятър

  (тогава)

завалях
във четири реки
разменяйки морето за игла

(и после)

уших
с отеклите си пръсти
свободата на аскет

 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me