uFeel.me
(по) ръба на абсолютната реалност
Автор: Elpidaa,  27 юли 2011 г. в 08:34 ч.
прочити: 301

думите никога не стигат, Майк
когато мълчанието е риза без копчета
докато броиш секундите
те вече са накъсали мислите
и забравили желанието
те са реката, която те дърпа към себе си
най-добрия начин да се научиш да плуваш
е да се отдалечиш от брега

възможностите, Майк
са маскирани ограничения
сигурността – опитен илюзионист
разхождащ се по стъклен покрив
студенокръвните сменят кожата си
останалите я носят цял живот
или изгарят

тишината, Майк
е наметало, прикритие или верен приятел
най-верният
тя не може да те предаде
тя поглъща думите, Майк
така както реката дъждовните капки

няма окончателен избор, Майк, ако гледаш встрани
преднина не се взема с бягане, а с тичане
много, много, много крачки
и постоянство, което ти смъква кожата
но тогава, Майк
няма да търсиш земя под краката си

тогава, приятелю
ти ще си бряг.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me