uFeel.me
пей охлювче, пей
Автор: Choky,  24 февруари 2013 г. в 06:13 ч.
прочити: 353
Коза една... а после слон,
затвор... но пак отворен.
Бездарника реве... а аз треперя...
и дявол да го вземе този простак...

Главата си завъртам аз наляво,
после и на дясно... а човекът гледа...
Коне... овце... а папагалите се смеят.
жив съм... ти си там... но търпението свърши.

Този параграф и ред... а после и абзац...
те са гавра с теб... за мен е също.
Да отвориш ти прозорец... свирчето четеш...
пепелникът пак е пълен...

Бирата е топла... а глупаците се възхваляват...
един е премиер а друг овчар... 
бездомникът в палати обграден... живее сам
но пак живее.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me