uFeel.me
няма_име
Автор: FLIRT_BABY,  9 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 412
„Не бих пропуснал нито един ден да казвам на хората, които обичам, че ги обичам. Бих доказвал на хората колко се заблуждават, когато си мислят, че престават да се влюбват, когато започнат да остаряват, несъзнавайки, че остаряват, когато престанат да се влюбват. На едно дете бих дал криле, но бих го оставил само да се научи да лети. На възрастните бих показал, че смъртта не идва със старостта, а със забравата. Толкова неща сам научил от вас хората. Разбрал съм, че всички искат да живеят на върха на планината, без да осъзнават, че истинското щастие се крие в начина, по който откриваме пътя за изкачването на стръмнината. Научил съм, че когато едно новородено притиска за първи път пръста на своя баща, осъзнава, че това ще е неговата вечна опора. Научил съм, че един човек може да погледне на някого другиго от високо, само когато му помага да се изправи. Толкова са много нещата, които съм могъл да науча от вас, но реално те няма да са ми от голяма полза, защото когато ме запечатат в този земен куфар за нещастие ще съм мъртъв...”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me