uFeel.me
няма_име
Автор: ana-darina,  26 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 264
Животът е чудо,
искам чудеса,
като дъжд върху чадъра
да ги чуя веднага.

Животът е чудо,
искам го сега
да го чуя как влиза
през входната врата.

Животът е чудо
къде ли съм сега,
как искам да се видя отстрани,
като на игра.


Животът тежи,
животът е камък-
отместиш ли го- пак някъде тежи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me