uFeel.me
няма_име
Автор: mihri61,  30 юни 2011 г. в 09:51 ч.
прочити: 204
Проскърцват пантите ръждиви
на прозорците обезстъклени.
Праханът свърши в огнивото.
Оттатък мястото оразмерено е
и чака знак камбанен,
за да приюти трохата ми
от хляба извървян -
курбан за мравките,
от тях последно приласкан.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me