uFeel.me
към дъното
Автор: Laska,  15 юли 2008 г. в 22:11 ч.
прочити: 721
безчувствени
лица на лешояди
наоколо пълзят
само егото си
искат да задоволят
от блясъци веществени
се впечатляват
и ухо за клюките подават
а аз
не търся звездите дневни
те са измамни
и миражи бледи
взор отправям
към дъното на тъмнината
там звездичка бледа има
нека тя ми освети душата

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me