uFeel.me
изморих се
Автор: Laska,  15 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 680
изморих се
от дълго скитане
очите болят
от безкрайно взиране
бучи в главата
от напрегнато вслушване

пусто
тъмно
тихо

не те срещнах
лутах се сама
не те видях
само неясен силует
скрит от тъмата на нощта
не те чух
бе звучна мисъл
блеснала за миг
в кънтяща тишина

как да продължа
в самота
докога

изморих се

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me