uFeel.me
инстинкти
Автор: maska,  7 април 2011 г. в 18:21 ч.
прочити: 133
   Прелита ятото, водено от инстинктите,
    жерав самотен се разбива в скалите;
    как неистински е светът зад сълзите,
    на неспасяеми удавници са вече очите ни.

    Колко много обичахме да излитаме
    и да потъваме в синевата,сред птиците...
    Сега праха по крилете си само забърсваме
    и окичваме с тях стените или лавиците.

    Похлопахме пред портата на съвестта си,
    но кога е раждясал катинарът и кой го е сложил?
    А не взривим ли с кръвта на сърцето си веригите -
    нима ще заслужим и в пръстта да ни положат!           

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me