uFeel.me
етюд
Автор: maska,  4 април 2011 г. в 16:37 ч.
прочити: 145
               От конвулсията на писъка на раждането
                 до посичането на зелените издънки
                 към своя бряг върви човекът.

                 Уверено диша омърсения въздух,
                 здрависва вкаменени и недорасли
ръце;
              не забелязва, че и дърветата са с мъртви корени;  

                 Иска себе си да опознае, 
                 обилно се храни от своята плът
                 и никога не утолява жаждата си.

                 А накрая... пие за смъртта! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me