uFeel.me
есенно
Автор: galateja,  10 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 346
Сьс тьнка струйка дим
отплава корабът на лятото.
Листата под дърветата-
разпрьснато имане.
Просветват дюли,
кьм ръцете ми посягат.
По каменните стьпала
са тихи стъпките надолу...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me