uFeel.me
един ден
Автор: gorocvet,  25 юли 2012 г. в 00:59 ч.
прочити: 221
един ден когато мен вече ме няма
ще знам
ще знам защо съм живяла
ще знам за какво съм се жертвала
за какво съм копняло
ще знам за какво си е струвало
и колко безсъние за мечти съм продала

 един ден когато умра
когато мен вече ме няма
ще знам
за кого съм се борила
за кого съм със кървавила сълзи ридала
един ден когато съм вече умряла
ще знам колко съм взела  и колко съм дала

 и дано господи
 дано съм им дала
дано съм им дала
на тях повече
отколкото съм мечтала

научи ме да бъда

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me