uFeel.me
дъждът се вижда...
Автор: CHAR,  14 август 2010 г. в 20:18 ч.
прочити: 583




на сенчест фон дъжд
ът се вижда

на светлото прозира той

окото търси тъмното за да съзира

със
сълзи дъждовни плаче ли небето

или е в покой



водата е прозрачна но дъждът се вижда


сякаш небето е нечие сърце

забравило душата си нетленна

боли дъждът сърдечен

и умира нейде нечие небе



капки съкровени а дъждът се вижда


не се съзират само ако те болят

не мокрят а изгарят пламъчетата дъждовни

когато е изпепелена

цялата душевна плът






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me