uFeel.me
дъжд
Автор: Laska,  30 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 523
дъждът

тихо ромоли

и нежно ми шепти

стича се по косата

по лицето

по ръцете

отмива болката

тъгата и страха

става

леко

чисто

светло


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me