uFeel.me
четири посоки
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 306
Четири такта в една нота-
музика от четири елемента..
Четири посоки в живота,
като компас от моменти
Те са от “сега” разграничени
от мисли-преиначени
В пространството-безкрайни
От натрупана мъка-потайни.
Чeтири мига –в един-
в минало предадени
на спомена отдадени
от сълзи изтрити
в любовта преоткрити...
Едно колело на живота-
като четири такта
в една нота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me