uFeel.me
Зимно
Автор: dio_perdona_io_no,  6 декември 2012 г. в 11:56 ч.
прочити: 362

Слънцето високо, веч не се катери.
Преспите дълбоки, с него искат да се мерят.
Заиграли чанове от лятото - кротко са заспали.
Агънца не блеят из високите балкани.
Зимата, спокойна дългокоса.
Пристъпва смело, ледена и боса.
Спокойствие и вечност сякаш носи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me