uFeel.me
Завинаги...
Автор: tinarosivoice,  28 юни 2009 г. в 11:26 ч.
прочити: 285

Малките в душата на едно дете,
прегърнало земята с цялото небе,
отвориха му път към други светове,
в заблудата светът за тях не го прие...

Жертвено отлитна от позлатена клетка...
остави им открита в материята сметка...
Лети над пепелище с огромните крила
Голяма бяла птица с очернени  пера!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me