uFeel.me
Защо ли пиша тук...
Автор: mt46,  30 юни 2011 г. в 09:18 ч.
прочити: 406
Защо ли пиша тук с очи безсънни?...
Като знам, ме няма нищо ново под небето...
Като знам, че утре всичко ще потъне
някъде, в небитието...

Като знам, че ще ме чуе само вятърът...
А камъкът сълзите ще попие...
Ще са заспали всички в тишината...
Само вълк ще вие...

Марин Тачков
29 юни 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me