uFeel.me
Защо, Сълза?
Автор: Laska,  15 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 595

Засядаш в гърлото,
премрежваш погледа,
без глас крещиш…
Защо горчиш,
Сълза?

– Не си ме изплакала,
не си ме извикала.
Сподавена съм.
Затова…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me