uFeel.me
Запявам
Автор: feia,  21 юни 2013 г. в 11:10 ч.
прочити: 306
Отлита нейде всеки миг,
но Вечност е зад него скрита.
Един е Смисълът велик,
а формите са най-различни.

Запявам онзи скъп рефрен
и леко ми е на душата:
че другият е като мен -
два цъфнали от обич цвята.

Две клонки на едно дърво,
узрели плодове раздали,
тъй както тайнството-Живот
дарява пълнота и радост.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me