uFeel.me
Записки от живота ми…
Автор: pavli,  3 август 2010 г. в 18:12 ч.
прочити: 2586


В огнен миг получих душа.
Невежа… към законите природни.
Заслепи ме усмивката на съдбата…
В свят от желания…
После изстрадах разбирането…
Все по-уверена, че съм нужда…
Нося светлина. Бяла… Да продължа…



                                     © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me