uFeel.me
Заключени криле
Автор: Laska,  17 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 480
Птица,
а очите й
все в небето,
понякога покрито с облаци -
бели, сиви или черни.
- Какво ли е
да си сред тях?
Друг път
то е ясно,
лазурно синьо,
безбрежно.
Иска й се
да бъде
там,
да се извиси високо,
високо...
Да се рее в простора,
да усети ласката
на вятъра,
топлината на слънцето.
Но не може...

Птица
гледа тъжно небето -
криле, заключени
в клетка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me