uFeel.me
Закъсняла благодарност
Автор: pavli,  11 януари 2013 г. в 17:06 ч.
прочити: 1377

          Благодаря на родителите си,

          че ми дадоха тяло,

          в което душа да разпростра…


          Благодаря на учителите си,

          че в мен създадоха цяло

          съзвездие от чудеса…


          Благодаря на приятелите си,

          че усетиха моето свято

          желание за свобода…


          Благодаря на мечтите си,

          че не допуснаха бялото

          да ме покрие със самота…


                                     © Павлина Петрова 
                                        \"Докосване\" - 2006
               

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me